Testați experiențele mobile în campanii pentru rezultate mai profunde

No Comments

Testați experiențele mobile în campanii pentru rezultate mai profunde

Cu mai multe dispozitive mobile decât cele din lume, interacțiunile mobile reprezintă o parte esențială a călătoriilor clienților. Cum puteți să vă asigurați că vă implicați profund în legătură cu clienții dvs. oriunde s-ar afla? Soluția noastră de marketing pe mobil vă permite să furnizați experiențe relevante, pe canale încrucișate,
dintr-o singură platformă unificată.

Ajungeți la utilizatori în calitate de persoane fizice

Clienții navighează fără probleme între canale și dispozitive, așteptând ca experiența lor cu brandul dvs. să fie personalizată oriunde s-ar afla, în special pe telefonul mobil. Folosind o vizualizare de 360 ​​de grade pentru fiecare persoană, interacționează cu utilizatorii dvs. în funcție de activitatea, comportamentul și locația aplicației mobile.

Urmăriți cum să creați experiențe mobile fără sudură

Mobile Marketing 1 775x475
Mobile Marketing 2 775x475

Găsiți și atrageți
utilizatorii potriviți
pentru aplicația dvs.

Nu vă pierdeți în mulțimea de aplicații. Destinați rapid și eficient persoanele potrivite – cele mai probabil să se angajeze cu aplicația dvs. și să rămână loiale în timp – și să le convertiți la utilizatori noi.

Obțineți ghidul nostru definitiv pentru marketingul mobil

Vedeți Imaginea Marelui Cruce-Canal

Dacă urmăriți numai valori de implicare în aplicații, aveți lipsă de informații statistice despre clienți. Ascultați nu numai modul în care utilizatorii se angajează cu notificările dvs. în aplicație și prin împingere, ci și modul în care aceștia se angajează cu marca dvs. pe alte puncte de contact, astfel încât să puteți conecta toate experiențele lor cu mesajele în timp real.

Aflați mai multe despre aplicația noastră mobilă

Mobile Marketing 3 775x475
Mobile Marketing 4 775x475

Utilizați analize comprehensive pentru luarea deciziilor

Știind ce strategii de marketing mobile produc cea mai mare rentabilitate a investiției este esențială pentru succesul dvs. Testați și măsurați ce contează. Utilizați metrici de performanță bazați pe date pentru a identifica oportunitățile de mutare a clienților de-a lungul călătoriei.

Vedeți un demo

Creșterea păstrării
prin reconectarea
cu utilizatorii

În ciuda creșterii supraîncărcării în mobile, cei mai mulți utilizatori nu mai folosesc aplicații după primele 30 de zile. Re-angajați utilizatorii expirate și asigurați-vă că se întorc din nou și din nou cu mesaje adaptate pe canale mobile și alte canale.

Cum să cumpere

Mobile Marketing 5 775x475

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment