Samsung Galaxy S9

No Comments

Samsung Galaxy S9 data lansării, prețul, caracteristicile

Samsung Galaxy S9 the best phone world

SAMSUNG GALAXY S9 se va lansa la începutul anului viitor. O inundație de zvonuri despre data lansării telefoanelor de generație următoare, caracteristici și prețul din Regatul Unit au apărut deja online – deci, iată tot ceea ce credem că știm până acum.

Samsung Galaxy S9 va fi o actualizare mai mică, iterativă

Samsung pare să-și dezvăluie smartphone-ul de ultimă generație Galaxy S9 la începutul anului viitor.

Noul telefon mobil tiparit este un update iterativ la Galaxy S8 și Galaxy S8 +, care au primit ambele premii în ultimul an.

Un număr de rapoarte au apărut online, care oferă o previzualizare despre ce urmează să vină.

Iată tot ceea ce credem că știm până acum despre  .

Samsung Galaxy S9 – fotografii scurse, imagini conceptuale și renders

Vineri, 22 septembrie 2017

SAMSUNG este lansat pe piață pentru lansarea noilor telefoane Galaxy S9 și Galaxy S9 + la expoziția CES în ianuarie 2018. Înainte de lansare, aici este EVOLUȚIUNI, prezentări scurte sau fotografii ale noului smartphone Galaxy S anticipat.


Samsung Galaxy S9 va avea un ecran OLED curbat și camere duble din spate

Când va începe?

Au existat unele dispute despre acest lucru.

Samsung ar fi vrut să previzualizeze noul smartphone de la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Expoziția internațională de tehnologie a consumatorilor este programată să aibă loc în perioada 9 – 12 ianuarie 2018. Samsung Galaxy S9, s9, galaxy s9

Cu toate acestea, o declarație recentă de la un purtător de cuvânt al Samsung a distrus destul de definitiv aceste zvonuri.

Potrivit  The Korea Herald , un reprezentant al companiei a declarat “este puțin probabil” că Galaxy S9 va fi la CES 2018.

Acordat, este o alegere ciudată de cuvinte, deoarece afirmația implică faptul că Samsung nu și-a hotărât complet să dezvăluie încă modelul Galaxy S9.

Este neobișnuit – mai ales atunci când CES începe în câteva săptămâni scurte.

Anterior, zvonurile au arătat că Samsung lansează noul său telefon de vârf la Congresul Mobile World Congress (MWC) din Barcelona.

Samsung a lansat anul trecut lansarea Galaxy S8 și S8 Plus, lipsind de data de lansare obișnuită a MWC, din cauza întârzierilor cauzate de problemele legate de baterii care au lovit Nota Galaxy 7.

Cu toate acestea, timp de trei ani înainte de lansarea modelului Galaxy S8, Samsung a folosit tradeshow-ul popular MWC pentru a anunța cea mai recentă versiune a seriei Galaxy S.

Congresul Mondial Mobile va avea loc între 26 februarie și 1 martie 2018.

Dacă Samsung își anunță noul smartphone la MWC, atunci cel mai probabil, telefonul nu va fi lansat în magazinele cu amănuntul până în martie.

Samsung este înclinat să facă upgrade-uri incrementale la camerele de pe Galaxy S9 | Samsung Galaxy S9, s9, galaxy s9

Samsung Galaxy S9, s9, galaxy s9

EXPRESS NEWSPAPERS

Samsung este înclinat să facă upgrade-uri incrementale la camerele de pe Galaxy S9

Ce mai e nou?

Potrivit surselor vorbite de VentureBeat, Galaxy S9 și Galaxy S9 + vor include difuzoare stereo încorporate AKG de această dată.

Samsung nu a reușit încă să achiziționeze Harman International – compania mamă în spatele brandurilor audio premium cum ar fi AKG, JBL și Harman / Kardon – pe care le-a cumpărat în martie 2017.

Includerea difuzoarelor stereo AKG ar trebui să îmbunătățească dramatic performanța difuzoarelor încorporate.

Modelul Galaxy S9 + este de asemenea inclus pentru a include aceeași setare cu două camere care a debutat cu Nota Galaxy 8 la începutul acestui an.

Nota 8 a inclus două camere de 12 megapixeli, ambele dotate cu Stabilizare optică a imaginii (OIS).

Există un obiectiv cu unghi larg și teleobiectiv, care permite telefonului să mărească la 2x fără a pierde calitatea. Ea permite, de asemenea, un efect de profunzime în stilul DSLR în fotografii portret.

Galaxy Nota 8 proprietarii pot ajusta puterea efectului bokeh în aplicația camerei

Samsung Galaxy S9, s9, galaxy s9

SAMSUNG

Galaxy Nota 8 proprietarii pot ajusta puterea efectului bokeh în aplicația camerei

Conform rapoartelor, camerele vor fi aliniate vertical pe spatele ambelor Galaxy S9 și Galaxy S9 +, astfel încât scanerul de amprente digitale este poziționat sub obiectiv.

Acest lucru rezolvă una dintre cele mai mari atacuri ale noastre cu Galaxy S8 și Galaxy S8 +, care a pus scanerul amprentelor digitale în apropierea lentilei.

Samsung în sine a inclus un avertisment cu aplicația implicită pentru cameră pentru a reaminti utilizatorilor să mențină obiectivul curat, deoarece mirosurile pot avea un impact negativ asupra calității imaginii.

Samsung Galaxy S9, s9, galaxy s9

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment