PPC Specialist Google AdWords 0725 763 311

No Comments

PPC Specialist Google AdWords 0725 763 311

 Servicii Google AdWords – Publicitate Google AdWords – Specialist CPC,PPC

 Optimizarea campaniilor de căutare plătite pentru cele mai importante companii de marketing Google AdWords

£ 40,000 – £ 60,000 pe an – Contract
PPC Specialist (contract de 6 luni)
£ 40.000 – £ 60.000 / anual

Această companie desfășoară unele dintre cele mai mari campanii de generare de plumb în cadrul industriei lor din întreaga Europă. Echipa este formată din experți în marketing digital din întreaga lume și colaborează împreună pentru a produce conținuturi de învățare și de învățare pentru utilizatorii lor.
Rolul specializat al PPC va fi acela de a gestiona un buget și de a urmări cheltuielile online pentru a vă asigura că există o rentabilitate a investiției pozitivă consistentă. Acest rol vă va obliga să colaborați îndeaproape cu Șeful Căutării plătite, să configurați campanii AdWords și să vă asigurați că urmărirea / etichetarea a fost configurată în scopuri de raportare și analiză.
Dacă doriți să lucrați cu un grup talentat și prietenos de persoane care sunt conduse pentru a găsi noi modalități de lucru, precum și pentru a vă extinde abilitățile PPC, aceasta este ocazia perfectă pentru dvs.

Servicii google AdWords:

Respectarea deplină a campaniilor de cuvinte cheie și stabilirea acestora de la zero, asigurarea conturilor au o structură bună a cuvintelor cheie.
Configurare, Optimizarea si urmărirea conversiilor utilizând Managerul de etichete Google, astfel încât ROI să poată fi urmărit în mod eficient
– Servicii Google Analytics și Excel pentru a analiza rezultatele și pentru a pune împreună rapoartele pentru a urmări profiturile.
Raportarea către OCP și Șef de căutare plătită pentru a comunica rezultatele căutării plătite.
Gestionarea campaniilor bune și grupuri de anunțuri

PPC Specialist Google AdWords:

– experiența în căutarea plătită, în mod ideal partea de client, vă rula în mod eficient PPC profitabile campanii
experiența cu managementul părților interesate vă va permite să comunice și să lucreze eficient cu directori de companii
punctele forte analitice vă va permite să analiza rezultatelor campaniei PPC și gestionarea cheltuielilor eficiente
www.seoadwords.ro

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment