PPC Specialist Google Adowrds

No Comments

PPC Specialist Google Adowrds

PPC Specialist

Servicii AdWords PPC Specialist

Publicitate Google AdWords - SeoAdWords.ro 0725 763 311

Publicitate Google AdWords – SeoAdWords.ro 0725 763 311

O oportunitate incitantă permanentă a apărut pentru a se alătura echipei noastre digitale ca specialist PPC care gestionează aspectele europene ale afacerii noastre. Rolul va cere să oferiți un suport detaliat și eficient al managementului PPC pentru a permite publicului nostru Angajat digital să identifice în mod eficient marca noastră și să selecteze produsele noastre pentru a le furniza energie. Aceasta va include furnizarea de rapoarte precise și complete pentru directorul superior și alte părți interesate în conducerea managementului PPC, obiectivele și obiectivele companiei.
Vă garantăm că cererea dvs. va fi judecată numai pe baza abilităților și capacităților pe care le puteți oferi în comparație cu cerințele rolului și vom fi deschise și transparente în conversațiile noastre cu dvs. despre modul în care preferințele dvs. specifice pot fi adaptate cerințelor din această poziție
Activități cheie:
În calitate de specialist PPC, veți colabora cu părțile interesate interne sau cu terțe părți externe și veți fi implicați în:
crearea și planificarea unei varietăți de campanii PPC pe o gamă largă de canale digitale
supraveghează campaniile existente și face recomandări cu privire la modul de optimizare a acestora
analizând tendințele și luând decizii bazate pe date
scriind o copie angajată pentru anunțuri
corectură
făcând sugestii creative pentru șabloanele de anunțuri
gestionarea contului agențiilor terțe părți
dezvoltarea relațiilor și dezvoltarea afacerilor
realizând analize detaliate și rapoarte de campanii
prezentând date și rapoarte unei game de public.
Efectuați gestionarea zilnică a conturilor și a conturilor cu plată per click în Google AdWords, Yahoo, Bing și alte platforme de căutare pentru o varietate de clienți.
Asigurați întreținerea și monitorizarea sumelor licitate la nivel de cuvânt cheie, limitele de cont zilnice și lunare, procentajul de afișări, scorul de calitate și alte valori importante ale contului.
Gestionați și actualizați actualizările pentru liste de cuvinte cheie mari.
Furnizați gestionarea listelor de afișare a rețelelor de afișare în AdWords și prin alte platforme de publicitate contextuală.
Oferiți recomandări și executați strategii pentru oportunitățile de cuvinte cheie, structurarea campaniei, direcționarea, rețeaua de afișare și alte aspecte ale căutării plătite, în conformitate cu obiectivele clientului.
Controlați generarea de noi campanii de căutare plătite, grupuri de anunțuri și conturi și ajutați la crearea de noi inițiative de marketing cu căutare plătită.
Generați rapoarte săptămânale și lunare pentru toate valorile importante, urmărirea obiectivelor, urmărirea veniturilor și alte inițiative de căutare plătite.
Țineți pasul cu tendințele și evoluțiile industriei motoarelor de căutare și ale PPC.
Monitorizați și administrați tablourile de bord pentru analiza web, rapoartele și instrumentele principale de raportare și evidențiați domeniile cheie importante în funcție de obiectivele clienților.
Monitorizați și evaluați rezultatele căutării și performanța căutării pe canalele importante de căutare.
Comunicarea echipei și a managementului cu privire la dezvoltarea proiectelor, termenele și rezultatele.
Competențe profesionale
Pasiunea pentru căutare și marketing pe internet.
Capacitatea remarcabilă de a gândi creativ, de a identifica și rezolva problemele.
Atenție la detalii și abilitatea de a efectua în mod eficient mai multe sarcini într-o atmosferă bazată pe termen limită.
Abilitatea de a articula în mod clar și eficient gândurile și punctele.
Abilitatea de a învăța rapid noi industrii și noi tipuri de afaceri și poate aplica aceste cunoștințe inițiativelor de marketing pe internet și atingerea obiectivelor clientului.
Niveluri ridicate de integritate, autonomie și auto-motivație.
Excelente abilități analitice, organizaționale, de management al proiectelor și de gestionare a timpului.

 

Suntem Productivi
Sunt proactiv, muncitor și inventator. Îmi pasă de ce fac. Sunt împuternicit și responsabil.
Am făcut lucruri.

Suntem profesioniști
Sunt punctual și de încredere. Eu respect parerile altora. Sunt pozitiv și condus de exemplu. Profesionalismul mă împuternicește.

Suntem Clientul
Am pus nevoile clientului mai întâi. Caut noi modalități de depășire a așteptărilor. Vă ofer soluții simple.
Eu sunt clientul.

Muncim împreună
Îmi tratez colegii cu respect și considerație. Sărbătoresc succesul celorlalți. Apreciez contribuția tuturor. Lucrul împreună este ceea ce fac.

Comunicam
Folosesc limbaj clar și concis și ascult altora. Eu prefer timpul de față pentru a ecran timp. Sunt sincer, abordabil și am feedback pozitiv. Sunt un mare comunicator.

Home page


Specialist PPC – Specialist Google Adwords +4 0725 763 311

Home page

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment