MARKETING

No Comments

MARKETING

MARKETING-UL MOTOARELOR DE CĂUTARE

Search engine marketing și optimizarea motorului de căutare  sunt modalități excelente de a crește  traficul pe site-ul dvs.  și de a  încuraja conversia  . Dar, combinând cele două, veți obține cele mai bune rezultate. Vom explica cum se poate face acest lucru cel mai bine. Mulți oameni, în special proprietarii de afaceri mici, confundă de multe ori aceste două domenii de marketing crezând că sunt unul și același lucru. Este o enigmă și poate fi dificil de înțeles. Dar, deși sunt conectate în mod inerent, acestea sunt două tactici foarte diferite pentru a  vă îmbunătăți găsirea de  către Google Search Engine și alte mari, cum ar fi Bing și Yahoo!

Foarte diferit de plata pentru clicuri

Optimizați-vă paginile pentru Google este o strategie pe termen lung. SEO reprezintă optimizarea motorului de căutare. Termenul implică toate acțiunile pe care le întreprindeți pentru a vă asigura că site-ul dvs. este bine plasat în Google și în fiecare dintre celelalte căutări. Ar trebui să respecte următoarele:

 1. Google trebuie să găsească site-ul dvs. înainte de a putea trimite site-urile Googlebot. Web site-ul dvs. sunt un sitemap trimis? Ați trimis site-ul dvs. la Instrumentele Google pentru webmasteri? Acestea sunt acțiuni simple care merită făcute.
 2. Structura site-ului: cum este organizat? Poate Google să citească cu ușurință paginile? Structura site-ului este ușor de înțeles? Navigarea este ușor de urmărit? Aveți posibilitatea să creați o legătură internă care să conecteze toate paginile diferite și să creați o cale pentru Googlebots?
 3. Conținutul: utilizați cuvintele cheie potrivite? Sunt cuvintele pe care le vor folosi vizitatorii dvs. pentru a-și găsi informații? Sunt poziționate în locul corect în text? Și răspundeți la întrebările de căutare a vizitatorilor cu conținutul dvs.? Algoritmii Google va scana toate aceste informații și vă va evalua.
 4. Ați dat alt tag-uri tuturor imaginilor dvs.? Și ați folosit cuvintele cheie în ele? Aceasta este ceea ce Google utilizează pentru scanare atunci când indexează și utilizează ca parte a retururilor de căutare. Chiar dacă nu poate vedea neapărat imaginea, aceasta ține cont de termenii pe care îi oferiți în eticheta alt.
 5. Autoritatea site-ului: alte site-uri consideră că conținutul dvs. este suficient de relevant pentru a vă permite să le distribuiți și să vă conectați? Și vă referiți, de asemenea, vizitatorii dvs. la alte informații utile în altă parte de pe internet?

O bună recenzie de la Google pentru fiecare dintre aceste trei fundamente SEO va însemna că veți fi recompensat cu un rang superior în rezultatele căutării. Dar amintiți-vă întotdeauna că linia de jos este faptul că conținutul este rege. Concentrează-te pe întregul site web. Aveți nevoie de conținut de calitate pentru site-ul dvs. dacă acesta va concura pe piața de căutare gratuită și dacă paginile dvs. vor fi găsite de vizitatorii pe care căutați să îi atrageți și să le convertiți. Și, mai mult, conținutul bun al site-ului vă va ajuta, de asemenea, să obțineți rezultate mai bune cu ajutorul plătit pentru marketingul motorului de căutare.

Vreți să știți ce puteți face pentru a vă pregăti site-ul pentru scanare și pentru a crește vizibilitatea site-ului dvs. în rezultatele motorului de căutare?

 

Faceți clic pentru a obține o analiză zilnică gratuită

 

Optimizatorul paginii SEO

Imaginați-vă dacă ați putea să vă uitați la site-ul dvs. așa cum procedează Google, atunci probabil că veți descoperi zonele în care site-ul dvs. are nevoie de lucru. Optimizatorul de pagini SEO este un instrument pe care l-am creat, care vă ajută să vă configurați pagina web, astfel încât Google să poată citi și să o revizuiască în mod corespunzător. În plus, acest instrument oferă feedback detaliat cu privire la modul în care se comportă textul dvs. față de paginile web existente care au deja un rang înalt în Google. În cele din urmă, veți primi sfaturi despre cuvinte cheie similare. Prin urmare, textul dvs. se va potrivi mai bine nevoilor de informare ale clienților dvs. (destinate). Îmbunătățiți-vă textul ca răspuns la sfatul Optimizatorului SEO și veți obține un rang superior în Google.

 

Înregistrați-vă aici pentru o analiză gratuită pe zi

 

Cum funcționează programul de analiză

Google analizează toate paginile care sunt pe Internet. Când se interoghează o interogare de căutare, se întoarce ochii spre web, se uită la toate aceste pagini și se stabilește despre scanarea lor pentru a determina ce site web în ochii ei răspunde cel mai bine la căutare. Ea face acest lucru pe baza celor trei piloni de mai sus. Optimizatorul de pagini SEO, la rândul său, un program puternic de analiză a site-ului determină paginile web care sunt pagini web performante. Rezultatul: un raport cuprinzător cu sfaturi despre cum să personalizați pagina dvs. web astfel încât să devină și mai mare în Google. Chiar acum, dăm tuturor celor care se înregistrează cu noi o analiză gratuită de pagini web pe zi. Verificați cu programul nostru Optimizatorul de pagini SEO. Ce face? Acesta vă oferă un raport detaliat care vă informează ce ați putea schimba în conținutul dvs. de pe pagina pentru a obține cel puțin la fel de mult ca Top 30 de clasament Google.

 

Faceți clic aici pentru a le încerca gratuit

 

Keyboost

O parte importantă a optimizării motorului de căutare este linkbuilding : acele linkuri către și de pe alte site-uri relevante. Un profil de backlink de înaltă calitate vă va ajuta într-adevăr să vă poziționați. Dar care sunt site-urile relevante și au și autoritate în ochii Google? Și cum câștigi linkuri de pe acele site-uri la ale tale? Keyboost te ajută cu asta. Rezultatul: în mod normal, în patru săptămâni, site-ul dvs. Web se situează considerabil mai mare în Google, în multe cazuri ajungând la prima pagină. Doriți să știți cum poate Keyboost să îmbunătățească profilul de legătură al site-ului dumneavoastră și să obțină o clasare mai bună? Solicitați o încercare gratuită. Folosind ambele instrumente, puteți îmbunătăți site-ul dvs. pe aceste trei fundamente pe care Google judece toate site-urile. Du-te la Keyboost chiar acum, ca să puteți atrage mai mulți vizitatori și să obțineți mai multe conversii.

Publicitate cu Google Adwords pentru rezultate rapide

Există, de asemenea, Search Engine Marketing . În general, faceți publicitate prin Google. Ofertați suma licitată pentru cuvintele cheie care sunt importante pentru dvs. Când cineva utilizează acel cuvânt cheie în Google, anunțul dvs. va fi afișat. Majoritatea motoarelor de căutare vor fi, în principiu, aceleași cu cele de publicitate Google.

Care sunt beneficiile?

 1. Puteți atinge gradul de conștientizare și trafic pe termen scurt pe site-ul dvs., chiar dacă site-ul dvs. nu este încă foarte clasat prin rezultatele motorului de căutare organică.
 2. Cu Google Advertising, plătiți pentru clicuri pe site-ul dvs. web, nu pentru afișarea anunțului. Poate fi eficient din punct de vedere al costurilor, mai ales că puteți stabili un buget maxim.

Care sunt dezavantajele și cum să le eviți?

Obțineți dreptul de marketing pentru motoarele de căutare cu sfaturi despre SEO și PPC și conduceți mai mult trafic pe site-ul dvs. Creați campanii care oferă rezultate pentru compania dvs.Cu marketingul motorului de căutare, principalul dezavantaj este că atunci când vă opriți, găsirea dvs. în Google imediat scade. Acest lucru înseamnă mai puțin trafic pe site-ul dvs. În plus, puteți pierde ușor în luptă pentru cele mai bune cuvinte cheie, cu toate consecințele financiare. Costul pentru cuvintele cheie pe care le licitați poate să se schimbe rapid dacă acele cuvinte cheie care generează trafic spre site-ul dvs. prin intermediul unor rezultate sponsorizate devin dintr-o dată mai populare. Google și motoarele de căutare similare își fac profit prin intermediul unei strategii de licitare, companiile care ne plasează un buget mare pentru marketingul de motoare de căutare și care sunt dispuși să plătească mai mult pentru anunțurile și clicurile lor obținând o expunere mai mare. Sumele licitate pot deveni mai scumpe dacă evenimentele de știri sau alte circumstanțe, cum ar fi creșterea concurenței, determină traficul motorului de căutare cu privire la cuvintele cheie importante pe care compania dvs. le vizează. Datorită anilor de experiență, știm exact cum funcționează o campanie eficientă de marketing pentru motoarele de căutare. De asemenea, recomandăm mereu precauția suplimentară de a avea o pagină de destinație puternică care să se transforme în mod optim prin intermediul cuvintelor cheie în sine. Vă putem ajuta cu designul și organizarea optimă a paginii dvs. de conținut, cu cea mai bună destinație de plasare SEO a cuvintelor cheie.

 

Înregistrați-vă aici pentru o analiză gratuită a unei pagini web zilnic

 

Search engine marketing sau optimizarea motorului de căutare. De ce combinația dintre cele două tehnici este eficientă

După cum este descris mai sus, optimizarea motorului de căutare funcționează bine pe termen lung și costurile sunt minime. Marketingul motorului de căutare, pe de altă parte, are o implicare a costurilor, dar oferă rezultate imediate în motoarele de căutare. Atunci când combinați ambele tehnici, veți obține cele mai bune din ambele lumi. Profitați de experiența noastră în materie de motoare de căutare și de a vă mări vânzările online. Dacă alegeți să colaborați cu noi, vă vom ajuta să beneficiați de avantajele noastre pe termen lung în ceea ce privește expertiza motorului de căutare. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre marketingul motorului de căutare, optimizarea site-urilor web și publicitatea Google pentru site-ul dvs. web. Trimiteți-ne un e-mail la info@seopageoptimizer.co.uk sau sunați-ne direct la +44 3308 084797 .

 

Înregistrați-vă aici pentru o analiză gratuită pe zi

 

Mai multe motive pentru alegerea noastră

 1. Avem peste 15 ani de experiență în furnizarea de servicii internet
 2. Suntem considerați cei mai buni din acest sector
 3. Oferim un pachet complex, care poate fi implementat pas cu pas
 4. SEO Optimizer Page și Keyboost sunt gratuite pentru a încerca
 5. Rezultate imediate cu Optimizatorul de pagini SEO
 6. Rezultate înalte în termen de patru săptămâni cu Keyboost
 7. Raportare regulată și feedback

Aflați mai multe din newsletter-urile noastre

Suntem bucuroși să împărtășim cunoștințele noastre despre SEO și SEM și facem acest lucru prin seria noastră de două buletine de știri educaționale care acoperă atât aspectele organice ale vizibilității căutării, cât și cea mai bună abordare a SEM pe care o veți primi direct în căsuța de e-mail:

 1. Secretele Google dezvăluite: Citiți sfaturile pentru a vă îmbunătăți atât rezultatele SEO, cât și rezultatele SEM pentru motoarele de căutare.
 2. Obțineți mai mulți clienți pe site-ul dvs. Web: Citiți sfaturile noastre de optimizare a conversiilor și aplicați recomandările noastre site-ului dvs. web pentru a vă asigura mai multe vizite și vânzări

Urmați acest link pentru a vă abona la buletinele noastre gratuite de optimizare a motoarelor de căutare, publicitate SEM în Google și oportunități de conversie. Veți primi buletine regulate de îngrijire pentru a construi baza de cunoștințe pas cu pas. . Contactați-ne pentru mai multe informații. Trimiteți-ne un e-mail la  info@seopageoptimizer.co.uk  sau sunați direct la  +44 3308 084797  .

* Optimizatorul de pagină SEO și Keyboost pentru clasamentele beter.

 

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

  Leave a Comment