Google Penguin 4.0 functioneaza în timp real!

No Comments

Google Penguin 4.0 funcționează în timp real!

Penguinul în timp real este acum oficial! Google a  anunțat  pe blogul oficial că Webmasterul, după o perioadă de dezvoltare și testare, a lansat acum o actualizare a algoritmului Penguin in toate limbile. Pe lângă faptul că datele Penguin sunt actualizate în timp real, astfel încât schimbările să fie vizibile mult mai repede, Penguin este acum mai granulat. Algoritmul Penguin va putea devaloriza spamul prin ajustarea clasamentului pe baza mesajelor de spam, mai degrabă decât afectând clasamentul întregului site. 

 

Google Penguin 4.0 în timp real

 

Site-ul meu este afectat de pinguinul în timp real?

 

S-ar putea fi familiarizat cu conceptul de Google Penguin. Cu toate acestea, este posibil să nu fiți familiarizat cu conceptul real de timp. Ce înseamnă exact acest lucru:

 

Site-ul dvs. va fi penalizat aproape în timp real  (dacă primiți link-uri nefiresc), precum și să vă   recuperați de la o pedeapsă incredibil de rapid  (dacă renunțați sau eliminați legăturile necorespunzătoare)

 

Dacă Penguin nu va fi pe placul Google, Penguin va prinde până la tine foarte repede și nu va fi capabil să folosească aceste tactici pentru orice cantitate semnificativă de timp. Cu toate acestea, atât pentru recuperare, cât și pentru prevenire, veți avea nevoie de un  instrument  care funcționează rapid, precis și actualizat în mod constant la nevoile pieței. În timp ce Penguin va merge în timp real, algoritmul va deveni probabil mult mai aproape de atingerea obiectivului său final:  capturați profilurile de link-uri spam cât mai repede posibil și păstrați site-urile de slabă calitate în clasament în rezultatele căutării . Prin urmare, dacă doriți să rămâneți în joc (sau în jocul SEO, la toate), trebuie să găsiți o modalitate de a controla în mod constant și în mod constant legăturile dvs. și efectuați curățarea acolo unde este necesar. setul de instrumente cognitiveSEO  poate fi partenerul cel mai de încredere pe care îl puteți lua în căutarea păstrării înaltelor poziții ale site-urilor dvs. web. Iată cum poate instrumentul de  detectare a legăturilor nefiresc  să vă salveze site-ul:

 

  • Aflați cum arată profilul tău de legătură, precum și profilul concurenților dvs.,
  • Vă ajută să scapiți sau să vă dezactivați legăturile nefiresc așa cum apar
  • Monitorizează periodic profilul tău de backlink
  • Vă anunță imediat ce activitatea nefiresc este vizionată pe site-ul dvs. web.

Tăiere - Edge-Automatic-nenaturală-Link-detectarerecuperarea sancțiunilor rfom cognitiveSEO    Actualizare:  Un angajat Google, Zineb Ait, a    confirmat  pe Twitter, astăzi, 12 ianuarie, că aceasta este o actualizare Google de bază a algo-ului și nu este Penguin. Gary Illyes a confirmat de asemenea  aici  . Atât de simplu în cazul în care există confuzie de comunicare de la Google. Așteaptă cu nerăbdare lansarea Google Penguin 4.0. Nu Google Penguin 4.0 - Google Core UpdateGoogle Penguin 4.0 (actualizare în timp real) ar fi putut fi pornit!   În ultimele zile, o mare volatilitate SERP a fost raportată de majoritatea instrumentelor de monitorizare a unui SERP. O mulțime de instrumente au raportat o volatilitate ridicată începând cu data de 6 ianuarie. Cel mai mare vârf a fost raportat de Algoroo pe data de 10 ianuarie. Oamenii vorbesc, de de asemenea, foarte mult pe forumurile legate de SEO despre volatilitatea pe care o văd. Un prim   raport  a fost făcut de Dejan pe 10 ianuarie:

“Ieri am raportat un nivel semnificativ de volatilitate în rezultatele Google, dar se pare că a fost doar o încălzire. Astăzi este ca și cum nu am văzut în 2015. Este mai mare decât Penguin 3. Singurul eveniment cu impact mai mare asupra rezultatelor căutării a fost actualizarea împrumutului PayDay din mai 2014. “

Google Penguin 4.0 SERP VolatilitateAcest lucru nu a fost confirmat încă de Google, ci:

Google John Mu a postat un  răspuns foarte fuzzy  pe Twitter în câteva minute, fără a confirma sau a nega publicarea Google Penguin. Acest lucru se întâmplă să cred mai mult că actualizarea este Google Penguin. Altfel, nu ar confirma că nu este.

Google-4-0--Pinguin johnmu-confirmarePrimul UPDATE 11 ianuarie   După ce a fost trimis, am primit un răspuns mai direct de la JohnMu spunând că nu au nimic de anunțat încă. Încă nu confirmă pozitiv sau negativ acest lucru. Confirmarea actualizării penguinului nu există încăMai multe instrumente au raportat acest nivel ridicat de volatilitate în SERP la nivel mondial.

 

Înscrieți-vă pentru Sfaturi SEO și studii exclusive de caz

Obțineți actualizări gratuite cu privire la strategiile SEO pe care le puteți utiliza pentru a crește traficul pe site și pentru a crește conversiile.

 

SERP.watch

SERP-SECA penguin4--volatilitate

Accuranker

google-penguin-4.0-accuranker

MozCast

-4-0-Pinguin mozcast  De asemenea, o mulțime de discuții pe  Webmasterworld  în weekend despre actualizarea Penguin 4.0. Opiniile pare să fie amestecate cu Penguin acolo. webmasterworld-penguin4.0Barry Schwartz a  raportat   despre Seroundtable, în zilele noastre un Raport Special, despre fluctuațiile SERP. sel-PenguinPinguinul în timp real ar permite webmasterilor să-și recupereze site-urile mult mai repede. În același timp, va penaliza în mod continuu profilurile de spam-uri de link-uri. În ultimii ani, noi, la cognitiveSEO, am învățat multe despre legături și sancțiuni nefiresc, analizând o mulțime de site-uri Penguin penalizate.

 

Folosind Detectarea neregulată a legăturilor în  Instrumentul de recuperare Google Penguin  , cognitiveSEO vă poate ajuta să vă recuperați și să vă protejați site-ul de Google Penguin 4.0 sau orice altă pedeapsă legată de link.

 

După cum sa afirmat la început, acest lucru nu a fost confirmat oficial de Google. Când vom avea un răspuns oficial, vom actualiza această post deoarece vom obține mai multe informații de la reprezentanții Google și de la comunitate. Poate că acest lucru nu este Penguin, chiar dacă este foarte puțin probabil pe baza tuturor rapoartelor pe care le vedem. Ar putea fi o altă actualizare Google.

Google Penguin 4.0 funcționează în timp real! – Optimizare SEO-Google Adwords – WEB Design-Dezvoltare, PPC, Copywriting. SEOADWORDS.ro 0725 763 311
datele Penguin sunt actualizate în timp real, astfel încât schimbările să fie vizibile mult mai repede

google penguin, google penguin 4 functionare

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment