Customize your theme in the Theme Customizer panel. See changes live without page reloading.   

Google lansează anunțurile Outstream Ads a crește vizibilitatea videoclipurilor pe YouTube

No Comments

Crește vizibilitatea videoclipurilor pe YouTube – Google lansează anunțurile ADS ” Outstream Ads”

Un nou format de anunț video aduce video pe dispozitive mobile, în locații în care nu există în prezent videoclipuri YouTube.

Agenții de publicitate AdWords tocmai au primit o nouă opțiune de anunț video pentru arsenalul lor. Noul format, Anunțurile video în amonte, va funcționa pe dispozitive mobile pe site-urile și aplicațiile mobile pentru parteneri video Google .

Spre deosebire de anunțurile TrueView in-stream sau de anunțurile Bumper, noile anunțuri video în amonte nu vor necesita plasarea într-un videoclip YouTube. Aceasta este o schimbare fundamentală, deoarece permite agenților de publicitate să ajungă la o audiență atunci când un videoclip YouTube nu este prezent. Videoclipurile vor apărea în bannere pentru destinații de plasare mobile pe web și ca bannere, interstiții, feed-uri și native pentru aplicații (portret și peisaj).

Formatul pare similar cu cele ale anunțurilor populare responsabile care sunt difuzate în prezent în Rețeaua de display Google. Videoclipurile vor fi difuzate fără sunet odată ce au apărut, iar o apăsare de la un utilizator va activa sunetul. De asemenea, utilizatorul va putea reporni videoclipul.

Anunțurile în amonte pot fi achiziționate pe baza unei CPM vizibile, iar anunțurile vor apărea numai pe site-urile sau aplicațiile partenere video Google (deocamdată). Google va îmbunătăți aspectul cu un mesaj, o siglă și un link, similar cu anunțurile responsabile. Agenții de publicitate vor trebui să includă următoarele:

 • Video.
 • Siglă.
 • Titlu.
 • Descriere.
 • Adresa URL finală.
 • Miniatură (opțional).

Pentru a configura o campanie de anunțuri video în amonte, agenții de publicitate vor crea o nouă campanie video (utilizând obiectivul “cunoașterea mărcii și acoperirea” și selectați “Outstream” ca subtip de campanie. Veți putea apoi să setați sume licitate și să începeți / datele.

Pentru mai multe informații, consultați postarea oficială a blogului Google.

 

Un nou format video pentru a ajunge la persoane din întreaga rețea și aplicații mobile

Marți, 17 aprilie 2018
În ultimul an, am lucrat la o modalitate de a extinde domeniul de acoperire al campaniilor dvs. video către persoane din afara YouTube, mai ales că acestea petrec din ce în ce mai mult timp în interacțiune cu aplicații și site-uri pe dispozitivele mobile. Începând de astăzi, puteți utiliza anunțurile video în amonte, un format nou construit exclusiv pentru medii mobile, pentru a ajunge la mai mulți clienți potențiali cu reclamă video.Anunțurile în afara postului conduc la o creștere incrementală, economică și vizibilă dincolo de YouTube. Anunțurile se afișează pe partenerii video Google, care sunt site-uri editoriale de înaltă calitate și aplicații mobile unde puteți afișa anunțuri video, inclusiv anunțuri TrueView in-stream și Bumper. Când anunțurile video în amonte apar în ecranul mobil, acestea încep să se joace cu sunetul oprit. După aceea, un utilizator poate să apese anunțul pentru a porni sunetul și pentru a reporni videoclipul de la început sau pur și simplu pentru a continua să deruleze.

În orice context, un anunț are nevoie de oportunitatea de a fi văzut pentru a genera un impact, motiv pentru care anunțurile noastre video în amonte sunt percepute pentru suma CPM vizibilă . Aceasta înseamnă că fiecare impresie pe care o plătiți a fost afișată pe ecran și văzută (măsurată prin standardele MRC). În plus față de rapoartele Active View și de raportare a impactului unic, puteți utiliza ascensiunea de interes pentru mărcipentru a măsura interesul sporit pentru marca sau produsul dvs., evaluat prin creșterea numărului de căutări organice pe Google.com sau pe YouTube.

Anunțurile video în amonte completează soluțiile noastre eficiente de acoperire pentru YouTube: TrueView pentru anunțuri de acoperire și Bumper . Acum, puteți ajunge și mai mult din publicul dvs. pe web și în aplicații mobile, cu un anunț video conceput pentru căile de citire, redare, glisare și derulare pe telefonul mobil.

Agenții de publicitate, cum ar fi consiliul Hong Kong Tourism, utilizează deja anunțuri video în amonte pentru a crește gradul de conștientizare și de a obține o acoperire eficientă din punct de Tina Chao, directorul general al departamentului de marketing, a declarat: “Pentru a crea o constiinta pentru Hong Kong ca destinatie de calatorie, Consiliul de Turism din Hong Kong a folosit reclame video in amonte pentru a ajunge la un numar mare de potentiali pasageri din Asia. campanie globală de brand:  o acoperire incrementală de 30% cu un cost mai mic de 40% pe vizionare video finalizată și cu o CPM mai mică cu 85%. “

Puteți să consultați Centrul de ajutor AdWords pentru mai multe informații și să începeți să includeți anunțuri video în amonte în campaniile dvs., cu conștientizarea mărcii și atingerea obiectivelor.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

  Leave a Comment

  Call 0725 763311   
   
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

  seoadwords.ro Web analytics