Google AdWords: Publicitatea online PPC Google

No Comments

Google AdWords: Publicitate on-line PPC Google CPC, CPA, SEO, SEM, SMM

Google AdWords: Publicitatea online PPC Google

– incepem cu 30 lei / zi! Garantam rambursarea sumei dublate prin vânzări!
– taxa creare campanie 350 lei

Vă stăm la dispoziție pentru ajutor. Prin Google AdWords, puteți să vă gestionați pe cont propriu campania sau să ne apelați pentru asistență gratuită
Ai un site nou? Campaniile AdWords te vor aduce pe primele pozitii in cautarile Google, inca din prima zi de campanie. Promoveaza-te si tu prin reclame AdWords!

CAMPANII ADWORDS

Google AdWords,Publicitate online PPC, Google ADWORDS,CPC,CPA,SEO,SEM,SMM
AdWords te aduce pe primele pozitii in Google, inca din prima zi de campanie.

Cu AdWords iti aducem clienti inca din prima luna
Te ajutam sa iti promovezi produsele sau serviciile la momentul potrivit, in locul potrivit. Rezultatele se vor vedea imediat.

Rezultate rapide. Google AdWords este o metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online, alaturi de alte masuri durabile in timp, dar care au un impact initial scazut.
Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale. Reclamele tale vor fi afisate in momentul in care o persoana cauta pe Google produsul sau serviciul oferit de tine. Cu Google AdWords, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.
Buget controlat. In orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merita sa il investesti. Acesta poate fi modificat in functie de profitabilitatea campaniei.
Vizibilitate mai mare. Încă de la prima zi de campanie, AdWords vă aduce primele poziții din rezultatele Google. Imaginea companiei tale va creste in notorietate, iar brandul tau va fi vizibil acolo unde conteaza.
Targetare precisa. Reclamele tale vor fi afișate doar celor care sunt direct interesați de produsele sau serviciile tale, din zona geografică pe care o deservesti, la momentul potrivit. Fiecare campanie AdWords înseamnă o destinație exactă, folosind multe criterii prin care se filtrează persoanele care se afișează reclamele. Bugetul investit de tine merge la tinta.
Masurabilitate. Statisticile AdWords ne spun exact ce merge și ce nu merge, astfel încât să putem lua decizii continue de îmbunătățire a eficientei campaniilor. Ne ajuta sa investim mai bine bugetul si sa obtinem rezultate mai bune.

Cu Remarketing AdWords reluați clienții pe site
Cu Remarketing AdWords puteți afișa reclamele celor care au fost pe site-ul dvs., în timp ce vizitează alte site-uri. Astfel, le reintroduceti aminte de tine si ai sansa sa reintroduci pe site si sa faci sa cumperi

Google AdWords, Publicitate online PPC, Google ADWORDS, CPC, CPA, SEO, SEM, SMM

Google AdWords, Publicitate online PPC, Google ADWORDS, CPC, CPA, SEO, SEM, SMM https://seoadwords.ro

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment