Despre optimizarea site-ului SEO, fac doar patru lucruri

No Comments

Despre optimizarea site-ului SEO, fac doar patru lucruri

SEO optimizarea procesului, cei mai mulți oameni vorbesc despre optimizarea site-ului, este vorba despre arhitectura site-ului, cuvinte cheie, titluri, descrieri, dofollow, nofollow, sitemap, pseudo static, tag-uri H, densitate de cuvinte cheie, CSS, CDN ….

Aceste elemente pe care le spun adesea este, de asemenea, foarte important pentru Google. Dar tu, un site web într-adevăr nu poate reuși, nu există trafic, aceste elemente sunt doar o parte a factorilor care joacă cu adevărat aici, este următoarele patru în introducerea mea de metode cheie.

Înainte de a vă împărtăși cu dvs. http://www.10beasts.com,  pentru a analiza acest site, mă simt foarte umil, un site web numai 3 produse, 5 pagini, un profit net de o lună poate face 60k de dolari, te duci Analiza lui în afara lanțului, căutarea este, de asemenea, foarte mică, dacă urmați metodele analitice tradiționale, pur și simplu nu puteți spune, vă va face să surprindeți.

Și acest site (blog) este de a face propriile afiliate, ce înseamnă?

Este că ei nu fac Yahuo, nu există presiune financiară, nu stabiliți serviciul clienți, o lună puteți face 60k US cuțit, și cea mai mare parte a traficului este prin SEO, mai crucial, acest trafic este gratuit, este pur și simplu de a crește o zi și o noapte Mașină de făcut bani.

Am făcut o analiză a numerelor publice și a dvs. cu mult timp în urmă. Nu știu dacă ați observat sau nu. Pentru că facem același lucru, știți de trafic, pentru a juca afiliat, aceste Yahuo ah, servicii pentru clienți ah, presiune financiară și noi toți nu contează …. O lună doar 10beasts.com un pic mai puțin, foarte relaxat!

Despre optimizarea site-ului SEO, fac doar patru lucruri

Apoi fac un site / blog În plus față de optimizarea site-ului de bază, care dintre preocupările mele majore care elemente? Timpul principal petrecut unde?

În primul rând: nevoile utilizatorului

Acesta este un pas foarte important atunci când fac un site web și am petrecut ceva timp analizând nevoile utilizatorilor. Mulți oameni întreabă: ” Micul Nord, cum alegi ?”

Cand aleg, voi face o analiza detaliata a analizei utilizatorului, stau singur, mai ales daca doriti sa faceti un site ca 10beasts.com, acesta este un anumit mod.

În ansamblu, ideea unei stații noastre independente este aceea de a utiliza produsele care au fost deja dovedite de către vânzător ca fiind produsele stației noastre independente după ce au făcut o comparație multi-fațetă. Am vazut un video al unui vanzator strain inainte.Imaginea lui este la fel ca si a noastra.Ca putem numi astfel de produse care au fost dovedite de vanzator ca ” wow, produse ”

Ideea noastră este diferită de cea a multor oameni. Mulți oameni spun că aleg un produs și apoi petrec mult timp și energie, inclusiv jucând o mulțime de reclame, pentru a dovedi că produsul este bun sau rău, dar suntem independenți în alegerea produselor , Facem contrariul, ceea ce ne economisește mult timp și bani.

Așa că am început să facem produsul, am pus nevoile utilizatorului, feedback-ul implantat în produs.

De asemenea , pe nevoile utilizatorului, după cum îmi amintesc am spus mai sus, numerele publice, mulți oameni ignora Forum (Forum, Board), grup (grup Facebook, Reddit), clasa Q (Yahoo răspuns, Quaro, wiki) , aceste canale Există un număr mare de utilizatori cu privire la problema feedback-ului, este un canal de cercetare bun.

Din nou, este foarte important pentru cercetarea acestor canale să se înțeleagă nevoile utilizatorilor în cauză. ! !

Eu de multe ori cere utilizatorului să scrie articole, bloguri, blog-ul în această formă, acesta este un clasament bun, și foarte orientat!

Despre optimizarea site-ului SEO, fac doar patru lucruri

În al doilea rând: cercetare cheie / lungă

Găsiți nevoile utilizatorilor, produsele selectate sunt finalizate, este necesar să cercetați cuvinte cheie și cuvinte lungi. Cuvintele cheie și cuvintele lungi de coadă Dacă faci o greșeală, poate fi greu să obții un rang bun în viitor sau nu vei avea nici o șansă de expunere. Selecția cuvintelor cheie Am scris și câteva articole înainte, suntem interesați să ne uităm la:

Articole de bază pentru SEO – miniere și clasificare cuvinte cheie (a)

Bazele SEO – Minerit și clasificare cuvinte cheie (2)

Mai multe modalități de îmbunătățire a clasamentului cuvintelor cheie

Mână pentru a vă învăța cum să alegeți cuvinte cheie SEO (1)

Instrument eficient pentru cuvinte cheie, metoda de clasare a blogului, găsirea colecției de metode pentru abilitățile clienților (în detaliu)

Cu privire la conținutul cercetării de cuvinte cheie, voi scrie câteva articole în acest domeniu în viitor și toată lumea va putea aștepta la aceasta.

În al treilea rând: faceți conținutul

În SEO, există o zicală: ” Conținutul este rege, lanțul exterior este regele “, conținutul este foarte, foarte important.

Da, știm cu toții că conținutul este important, dar întrebarea este de ce mulți oameni nu pot scrie conținut de înaltă calitate? De asemenea , spune – mi un străin într – o țară străină pentru a scrie, dar voi pune gândirea mea, scriind stil, canale de referință, publicarea de articole trebuie să explice un străin, el a folosit ideile mele pentru a scrie întrebări.

Doamnelor și domnilor, trebuie să facem conținutul acestei piețe, prea mulți oameni de plagiat, fals originale, foarte puțini oameni pot face să se concentreze asupra conținutului producției, dar, de asemenea, că mai puțin ridicat de conținut scris. Cred că blogul meu poate face o treabă bună, un punct foarte important este să faceți în mod serios conținut!

Conținutul de calitate nu este numai foarte important pentru utilizator, pentru motoarele de căutare sunt foarte prietenos, motoarele de căutare va da cele pe termen lung greutate mare conținut de calitate de ieșire, întotdeauna cred că acest lucru este secretul nostru de bază.

Este de asemenea important, am văzut prea multe blog-ul străin, a scrie o mulțime de foarte bun, dar ei chiar nu sunt de numărul de articole în clasament pentru a câștiga, ei se bazează pe calitatea de articol pentru a câștiga. Există, de asemenea, cazuri similare în China. Veți vedea numărul de cont WeChat Li numit Beast, 55 articole au fost achiziționate de Baidu 1.2 miliarde, 25 de ani au realizat libertatea financiară.

În al patrulea rând: insistă, insistă, insistă

Da, continuând și menținând conținut de înaltă calitate.

De fapt, nu există nici o scurtătură a acestui proces, ci doar o producție continuă și de lungă durată a conținutului, însă pot fi înțeleși puțini oameni.

În numărul meu publice, de exemplu, este o lungă perioadă de insistențe, înainte de toate în fiecare noapte la ora 11:30 a început să scrie, să scrie un articol de cel puțin două ore, o mulțime de week-end sâmbătă, de asemenea, sunt cheltuite în scris Timpul necesar este imens.

Un alt punct, vezi 10beasts.com venitul net 42 luni de zeci de mii, vei fi foarte invidios, cum ar fi culcat pot face bani, dar vreau să spun este, vom face un blog timpuriu de șase luni fără bani , Insistă asupra producției de conținut de înaltă calitate, conținutul este foarte strict.

Ideea noastră este că un utilizator după ce vezi acest articol, nu va ajuta la problema: „WOW“ termeni pe piața internă este: „FML, am acum vedea cum articolul“

Noi strict și să adere la această idee.

SEO într-adevăr nu este la fel de greu pe cât credeți, în afara cutiei pe care o vedeți în afară, de fapt, Google este un factor de impact mic, sau îl puteți numi o abilitate mică, am enumerat mai sus, doar Este într-adevăr nucleul și cheia pentru atenția dumneavoastră.


Mereu am simțit că SEO trebuie să fie stăpânită pentru o companie, fie că este vorba despre o companie, fie că nu. Adevărați vă oferă avantaje mari, iar cuvântul cheie este că acest trafic este gratuit.

SEO nu crezi atât de dificil, dificultatea este că nu se poate face continuu de ieșire de conținut de înaltă calitate, nu poate rezista, este atât de simplu, celelalte elemente, cred că mai mult sau mai puțin știu totul, acest lucru nu este Deschideți factorul important al celorlalți.

Am citit prea multe companii, un site care face cu adevărat prea mult, mulți oameni sunt într-adevăr o risipă de bani, nu știu unde este problema.

Unii oameni reclama, nu instalați funcția de urmărire (Facebook pixel, analiza Google), vă spun să faceți publicitate, în cazul în care acte, ardere de bani, nu de urmărire efectivă de date, dar nu există nici o analiză a datelor, este prea surprins-l .

Unii oameni, publicitatea, fac doar un link, fie pagina de pornire, fie pagina de categorii, spun că nu sunteți prea mulți bani? Utilizatorii în el, l-ați lăsat libertatea de alegere fără rost, navigarea gratuită, nu l-au lăsat să mai ia măsuri …

Există unele companii, noul a venit în sus, pagina nu a făcut optimizarea de bază, a mers pentru a arde de publicitate, sau unii utilizatori doresc să cumpere produsul, ci pentru a căuta, găsi și, prin urmare, nu, nu de bază clasament site-ul, nu a făcut socială spectacol, despre companie sau de a copia alte persoane, veți vedea o mulțime de oameni nu acorde atenție la acestea, nu există nici o îndoială că banii este irosit.

Uneori uita-te la banii pe care îi cheltuiesc, mă simt în dificultate am văzut ~ ~

Din ziua de mâine în Wuhan timp de aproximativ o lună sau cam așa, simt cu adevărat că au o funcție, adică atunci când chiar vrei să faci ceva, se va realiza!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment