Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

No Comments

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

 Este evident că este necesar să se studieze anunțurile concurenților. Ieri am vorbit despre cum să monitorizăm ce utilizează concurenții tăi pe Facebook , ce copywriting și cum să-ți găsești nișa folosind metode diferite.
Deci, astăzi, subiectul nostru este cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Astăzi am venit să introducem o adresă pentru cuvinte cheie Keywordspy
http://www.keywordspy.com

KeywordSpy, o căutare de cuvinte cheie este un instrumente de marketing online pentru a urmări în mod eficient și compara concurenți în principalele motoare de căutare și copywriting cuvinte cheie (ADS COPIE), el poate monitoriza în mod eficient cuvintele cheie ale concurenților lui Google adwords Copywriting, principalele caracteristici ale acestui instrument sunt:

◎ Interfață de stocare și interfață de monitorizare bazată pe WEB

    ◎ actualizări zilnice de sistem zilnice și rapoarte de avertizare

    ◎ prin cuvintele cheie speciale, motoarele de căutare și țările pentru urmărirea profundă a numelor de domenii

    ◎ Extensive PPC și căutare naturală Data Mining

Cuvânt cheie Spy Acest instrument în timp real statistici raport pentru a vă descrie competitorilor dvs. oră, zilnic, săptămânal, lunar motor de căutare de performanță de publicitate.

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

În caseta de introducere, puteți introduce cuvintele cheie pe care doriți să le introduceți, introduceți cuvântul cheie care vă interesează, alegeți opțiunea „cuvânt cheie“, și selectați țara de destinație, și apoi faceți clic pe Căutare.

Aici intrăm direct în site-ul concurentului, următoarele opțiuni selectează “domeniu”, selectează țara țintă, dă clic pe căutare. Luați alibaba.com ca exemplu, după cum se arată mai jos:

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Din cifra putem vedea, alibaba.com acest site:

Un total de 18062 tipuri de anunțuri Google (anunțuri)

◎ a cumpărat un total de 16.528 cuvinte cheie Google plătite (PPC)

◎ Un total de 516243 de cuvinte cheie au adus traficul natural SEO (Origine Cuvinte cheie)

◎ un total de 87,479 concurenți în cuvântul cheie și formează o relație competitivă. (Competitor)

De exemplu, faceți clic pe PPC Keywords, verificați acest site pentru a cumpăra cuvintele cheie Google, veți obține următorul rezultat:

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

De exemplu, faceți clic pe ADS

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Ei bine, din cele de mai sus , putem fi foarte convenabil pentru a ști că anunțurile Anker și pe Google Adword, el a inclus anunțuri text, cuvinte cheie de publicitate folosite, de cealaltă parte a ofertei ppc, iar momentul anunțului și pagina de destinație a anunțului ( pagina de destinație

În plus, putem vedea cuvântul cheie de mai sus, doar faceți clic pe cuvântul cheie, acest instrument vă va afișa, de asemenea, sugestiile de cuvinte cheie legate de cuvinte cheie

Figura I dați clic pe foarfecele cu discount pentru acest cuvânt cheie, instrumentul îmi va da în mod natural cuvintele cheie relevante pentru acest cuvânt cheie, după cum se arată mai jos:

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Deci, veți vedea Keywordspy De fapt, pentru a înțelege concurenții dvs., este foarte util. Când faceți publicitate nu este destul ca scop de a scrie copie, suma licitată foarte scop, dar puteți vedea ce este scris pe competiție care o copie de anunțuri, ceea ce este prețul, care este foarte util!

Desigur, dacă doriți să vedeți anunțuri pe diverse motoare de căutare, de exemplu, doriți să vedeți concurenți, în Yahoo, publicitate pe Bing, sau doriți să vedeți mai multe informații despre concurs, atunci puteți alege să plătească, cum ar fi 89.95 USD pe lună, după cum se arată mai jos:

Cum să monitorizăm anunțurile AdWords adwords concurente?

Prețul, desigur, depinde de nevoile dvs., în opinia mea, acesta nu este cu adevărat un preț foarte ridicat. Din cauza greșelilor dvs. de publicitate, aș vrea să pierd un cost de publicitate de o lună mai mare de 89.95 $.

Keke, putem folosi Keywordspy acest instrument!

Mai mult!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment