Atac la adresa familiilor romanilor – legalizarea infractionalitatii si pedofiliei in Ro – Cristi Danilet

No Comments

Atac la adresa familiilor romanilor – legalizarea infractionalitatii si pedofiliei in Ro – Cristi Danilet

După ce a atacat familia tradițională și i-a apărat pe homosexuali, fiind de acord și cu zoofilia, judecătorul Cristi Dănileț revine

Ce numiți voi „PEDOFIL”? Termenul „pedofil” nu este juridic. Pedofilia nu e infracțiune…

Într-un mesaj postat pe Facebook, judecătorul Cristi Dănileț, cunoscut ca un susținător al homosexualilor, lansează „o dezbatere” aprinsă printre internauți, în contextul cazului polițistului care a abuzat doi minori, în Drumul Taberei, întrebând „Ce numiți voi pedofil?”. Judecătorul Dănileț spune, răspunzând avalanșei de comentarii la întrebarea sa, că „Termenul „pedofil” nu este unul juridic” și că pedofilia nu ar fi o infracțiune. Judecătorul care spunea la un moment dat că este de acord cu zoofilia, afirmă că diferența între violatori și pedofili este că primii comit o infracțiune, așa că merg la închisoare, în timp ce ultimii sunt bolnavi psihic, deci trebuie internați.

„Văd o mare confuzie în spațiul public, așa că vă întreb: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”?, a scris pe Facebook judecătorul Cristi Dănileț.

La reacția vehementă a unui internaut, Dănileț ține să îi explice: „Termenul „pedofil” nu este unul juridic. Legea penală nu sancționează pedofilia, ci anumite acte îndreptate împotriva minorilor pe care le voi arăta într-o postare distinctă”.

Continuarea pe www.activenews.ro
Vezi și:
ATAC la adresa FAMILIEI tradiționale, lansat de judecătorul care susține zoofilia: Nu există „familie românească” și nici „familie tradițională”. Sunt țări în care nu se mai folosește noțiunea de «tată» și «mamă», ci doar «părinte». Sincer, eu sunt pentru așa ceva…
Samuel Caba — Rușine domnule Dănileț!!!
Radu Moraru — Păcatul Judecătorului Cristi Dănileţ: Famila și Căsătoria, nu presupun, în niciun caz, parteneri de sexe diferite! Când un Judecător dă o asemenea Sentinţă pe Pământ, noi, muritorii de rând, care nu suntem de acord, facem Apel la Instanţa Supremă din Ceruri! Ajuta-ne Doamne să modificăm Constituţia, așa cum au cerut-o 3 milioane de credincioși, cât mai urgent!
Sebastian Bodu — Ce nu știe Cristi Dănileț e că cele mai violente cupluri sunt cele homosexuale. Cuplu în care, pare-se, conform dorinței sale, nu a avut șansa să trăiască, așa că a trebuit să îndure viața dintr-o familie heterosexuală. Care l-a crescut și l-a ținut în facultate…
Curentul.info: Judecătorul George Dorel Matei îl acuză de manipulare ieftină pe judecătorul Danileț în privința căsătoriilor homosexuale

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment