Acord de Servicii

Acord de servicii

Contract de marketing plătit pentru motoarele de căutare

Petreceri

Cumpărător (denumit în continuare “Dumneavoastră” sau “Titularul cardului de credit” sau “Client”). Vânzător, Web Design LLC o companie de răspundere limitată Virginia dba Web Marketing Central (denumită în continuare “noastră”, “Noi” sau “Noi”).

Consimțământul electronic

În locul acestor “Termeni și condiții” electronice, aveți dreptul de a solicita o copie pe suport de hârtie a acestor “Termeni și condiții” înainte de a vă înscrie. Dacă doriți o copie pe suport de hârtie, vă rugăm să discutați cu unul dintre reprezentanții noștri de vânzări sau să ne sunați gratuit la numărul 1-800-940-8016 și vă vom trimite o copie pe suport de hârtie prin e-mail, poștă sau fax.

Termeni si conditii

1) TERMENI ȘI CONDIȚII STANDARD:

Acestea sunt termenii și condițiile standard care se aplică tuturor contractelor și tuturor lucrărilor efectuate de Web Marekting Central pentru clienții săi. Prin încheierea acestui acord cu noi, ne permiteți să accesați contul dvs. Google AdWords în scopul optimizării și gestionării afacerii dvs. online. Acest contract este limitat la un singur site web. Pentru fiecare site suplimentar, va fi nevoie de un contract separat.

2) TAXE:

Înțelegeți că există trei (3) costuri care trebuie luate în considerare înainte de a utiliza serviciul nostru de marketing plătit pentru motoarele de căutare.

(a) Taxă de o singură dată (plătită pentru noi);
(b) Taxele lunare de gestionare a agenției în derulare (plătite pentru noi);
(c) Buget lunar de publicitate pe motorul de căutare (plătit direct Google).

Toate prețurile afișate sunt în dolari SUA și nu includ taxele locale aplicabile.

3) POLITICA DE RAMBURSARE:

Lucrăm sincer și dedicat să vă satisfacem. Dacă încă nu sunteți mulțumiți de activitatea noastră, politica noastră de rambursare funcționează după cum urmează:

50% rambursare pentru taxele de instalare, dacă se solicită în scris în termen de 15 zile calendaristice de la data comenzii.

Vă rugăm să rețineți:

(a) rambursarea nu se aplică taxelor lunare de gestionare a agenției;
(b) Rambursarea bugetelor de publicitate pentru motoarele de căutare lunare se bazează pe politica proprie de rambursare Google Adwords;
(c) rambursarea nu se aplică pentru orice întârziere din controlul nostru;

4) FURNIZAREA MATERIALELOR:

Trebuie să furnizați toate materialele și informațiile solicitate de noi pentru a finaliza lucrarea în conformitate cu orice specificație convenită. Astfel de materiale pot include, dar nu se limitează la, cuvinte cheie, copie scrisă, logo-uri și alte materiale după cum este necesar. În cazul în care există o întârziere în furnizarea acestor materiale către noi ceea ce duce la o întârziere în finalizarea lucrărilor, rezervăm dreptul exclusiv de a prelungi termenele convenite anterior cu o sumă rezonabilă. În cazul în care nu furnizați materiale și informații și care împiedică desfășurarea lucrărilor, avem dreptul să nu mai lucrăm și să vă facturam pentru niciun echilibru al contractului.

5) ÎNCĂRCAREA PROIECTULUI ȘI RĂSPUNDEREA CLIENTULUI:

Ne străduim să vă configurați conturile AdWords cât mai curând posibil, însă în unele cazuri poate dura până la 7-10 zile pentru a finaliza configurarea contului dvs. nou. Orice rapoarte sau estimări pe care le oferim sunt condiționate de cooperarea deplină, împreună cu materiale și informații complete și finale. În timpul perioadei de contract, există un anumit număr de feedback necesar pentru a trece la etapele ulterioare. Este necesar ca un singur punct de contact să fie numit din partea dvs. și să fie pus la dispoziție în mod regulat pentru a accelera procesul de feedback. Nu vom fi responsabili dacă lucrarea rămâne în mare măsură neterminată sau întârziată datorită inacțiunii dvs. sau prin neacordarea copiilor de anunțuri scrise, a cuvintelor cheie etc.

6) APROBAREA LUCRĂRII:

După finalizarea instalării inițiale veți fi anunțat și veți avea posibilitatea de a o examina. Trebuie să ne notificați în scris despre orice puncte nesatisfăcătoare în termen de 7 zile de la această notificare. Orice lucrare care nu ne-a fost raportată în scris ca fiind nesatisfăcătoare în cadrul perioadei de 7 zile de examinare va fi considerată aprobată.

7) LUCRAREA RESPONSABILĂ:

Dacă respingeți oricare dintre activitățile noastre în perioada de 7 zile de examinare și nu aprobați munca ulterioară efectuată de noi pentru remedierea oricăror puncte înregistrate ca fiind nesatisfăcătoare și noi considerăm în mod rezonabil că ați fost nerezonabilă în orice respingere a lucrării, putem alege să tratăm acest contract ca fiind complet și să luăm măsuri pentru a recupera plata pentru munca contractată.

8) ANULARE:

Dacă doriți să suspendați sau să anulați serviciile și gestionarea conturilor dvs. AdWords în orice moment, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail. După anulare, toate sumele datorate Web Marketing Central vor trebui plătite integral; sumele restante vor fi datorate în termen de 3 zile lucrătoare de la anulare. Nu vor exista rambursări proporționate pentru Taxele de administrare lunare ale agenției deja plătite.

Anularea acordului nostru nu va opri în mod automat publicitatea dvs. Google AdWords și nu va suporta taxele Google AdWords per click. Nu vom fi răspunzători pentru sumele pe care Google AdWords le facturează după anularea administrării dvs. cu noi. Dacă doriți să încetați publicitatea online în același timp cu anularea contractului dvs. cu noi, vă rugăm să ne anunțați în scris, astfel încât să vă putem anula publicitatea online Google AdWords pe care o aveți pentru dvs. Alternativ, puteți alege să accesați direct contul dvs. Google AdWords pentru a aranja anularea.

9) Plata:

(a) Taxa de inițiere (o singură dată) se plătește integral înainte de începerea configurației conturilor Google AdWords.
b) Taxele de gestionare a agenției în derulare pentru serviciile noastre vor fi percepute de noi în avans lunar prin debitarea automată a cardului dvs. de credit / debit furnizat, pe baza comisioanelor de administrare convenite.
c) Bugetul de publicitate pentru motoarele de căutare va fi debitat de Google Inc. direct și prin debitarea automată a cardului dvs. de credit / debit furnizat în baza unui buget lunar definit de dvs.

10) RESPONSABILITATE:

(a) Web Marketing Central nu este Google, Google AdWords, Facebook sau Yahoo;
(b) Web Marketing Central este afiliat la Google, fiind un “Partener certificat Google”. Cu toate acestea, în ciuda acestei afilități cu Google, Web Marketing Central este o entitate separată de Google.
(c) Web Marketing Central se va strădui să vă ajute să obțineți obiectivele dvs. de publicitate online oferindu-vă sfaturi, informații și servicii tehnice în legătură cu publicitatea / marketingul pentru motoarele de căutare. Cu excepția cazului în care se prevede contrariul în acest Acord, Web Marketing Central nu garantează nicio rată specifică de returnare sau performanță a oricărei publicități online pe Google AdWords (inclusiv, dar fără a se limita la anumite pagini sau clasamente de rezultate). Nu putem fi responsabili pentru rezultatele comerciale care sunt asociate cu marketingul sau gestionarea pe Internet a contului dvs. Google AdWords pentru afacerea dvs. și / sau site-urile dvs. web.
(d) Web Marketing Central și niciunul dintre angajații sau agenții săi, garantează că funcțiile conținute în cont vor fi neîntrerupte sau fără erori. În nici un caz, Web Marketing Central sau proprietarii sau angajații săi nu vor fi răspunzători față de dvs. sau de către orice terță parte pentru orice daune, incluzând, dar fără a se limita la, întreruperile de serviciu cauzate de Faptele lui Dumnezeu, serviciul de găzduire sau orice alte circumstanțe dincolo de rezonabilul nostru controlul, profiturile pierdute, economiile pierdute sau alte pagube incidentale, consecvente, punitive sau speciale rezultate din funcționarea sau incapacitatea de a opera site-ul web, eșecul oricărui furnizor de servicii, al vreunui operator de telecomunicații, al coloanei de Internet, Serverele Internet, computerul sau site-ul dvs. de vizitatori al site-ului dvs. sau software-ul Internet, chiar dacă Web Marketing Central a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune.
(e) Web Marketing Central nu va fi raspunzator pentru nici o pierdere sau daune pe care le-ar putea suferi, care se poate datora in vreun fel oricaror intarzieri in executarea sau finalizarea contractului nostru, cu toate acestea, intarzierea sau pierderea.

11) DESEMNARE:

Ne rezervăm dreptul de a subcontracta orice servicii pe care am acceptat să le îndeplinim în mod corespunzător.

12) NEDELCAREA:

Noi (și orice subcontractanți pe care îi angajăm) suntem de acord că nu vom divulga oricare dintre informațiile dumneavoastră confidențiale vreunui terț.

13) CHELTUIELI SUPLIMENTARE:

Sunteți de acord să ne rambursați cheltuielile solicitate care nu fac parte din propunerea noastră contractată, incluzând dar fără a se limita la realizarea paginilor de destinație, proiectarea anunțurilor grafice, achiziționarea de software terță parte, fotografii stoc, fonturi, înregistrarea numelor de domenii, alte cheltuieli comparabile. Aceste suplimente suplimentare trebuie plătite imediat după solicitarea de comandă.

14) DREPTUL DE REFUZARE:

Web Marketing Central își rezervă dreptul de a refuza sau de a înceta serviciul pentru oricine din orice motiv nu este interzis prin lege. De asemenea, avem dreptul să fim liberi de acte sau amenințări de comportament perturbator, de abuz și / sau ofensator, inclusiv de intimidare, hărțuire și / sau constrângere, care implică sau afectează funcționarea noastră. Comunicările abuzive sub orice formă (e-mail, telefon, în persoană, etc.) nu sunt strict tolerate. Nicio restituire nu va fi furnizată în cazul unor comunicări abuzive.

15) LEGEA GUVERNANTĂ:

Indiferent de locul semnării acestui acord, sunteți de acord că, în scopul desfășurării acestui acord, acest acord a fost încheiat în Commonwealth of Virginia, Statele Unite ale Americii. Orice litigiu va fi litigat sau arbitrat în Commonwealth of Virginia, și prin prezenta sunteți de acord cu jurisdicția personală a County Fairfax, Virginia Courts.

Prezentul acord constituie întreaga înțelegere a părților. Orice modificări sau modificări ale acestora trebuie să fie în scris și convenite de ambele părți.