Google lanseaza actualizarea algoritmului principal de căutare SEO

No Comments

Google confirmă lansarea actualizării algoritmului principal de căutare SEO

Google confirmă lansarea actualizării algoritmului principal de căutare la începutul acestei săptămâni

Google a confirmat zvonurile că o actualizare a algoritmului de căutare SEO a avut loc luni. Este posibil ca unele site-uri să fi văzut o îmbunătățire a clasamentelor, în timp ce altele s-ar fi putut confrunta cu schimbări negative sau zero.

Google a publicat pe Twitter că a lansat o “actualizare generală a algoritmului de bază” în această lună trecută. Google a spus că “în mod obișnuit” face actualizări “pe tot parcursul anului” și a făcut trimitere la comunicarea din actualizarea de bază anterioară  .

Google a explicat că actualizările de căutare principală se întâmplă “de mai multe ori pe an” și că, în timp ce “unele site-uri pot înregistra scăderi sau câștiguri”, nu există nimic specific pe care un site îl poate face pentru a-și îmbunătăți clasamentul în jurul acestor actualizări. În general, Google afirmă că va continua să îmbunătățească calitatea site-ului dvs., iar data viitoare când Google va executa aceste actualizări, sperăm că site-ul dvs. va fi recompensat.

Google a explicat că “paginile care au fost sub-recompensate anterior” vor beneficia de aceste actualizări de bază.

Iată declarația Google făcută anterior despre acest tip de actualizare:

În fiecare zi, Google de obicei eliberează una sau mai multe modificări menite să îmbunătățească rezultatele noastre. Unele se concentrează pe îmbunătățiri specifice. Unele sunt schimbări ample. Săptămâna trecută, am lansat o actualizare generală a algoritmului de bază. Noi facem aceste rutina de mai multe ori pe an.

Ca și în cazul oricărei actualizări, unele site-uri pot înregistra scăderi sau câștiguri. Nu este nimic în neregulă cu paginile care ar putea funcționa acum mai puțin bine. În schimb, modificările aduse sistemelor noastre sunt însoțite de pagini care au fost sub-recompensate anterior.

Nu există nici o “remediere” pentru paginile care ar putea să funcționeze mai puțin bine, în afară de a rămâne concentrate pe construirea unui conținut excelent. Cu timpul, este posibil ca conținutul dvs. să crească în raport cu alte pagini.

Iată confirmarea de astăzi a Google despre actualizarea de luni:

actualizare a algoritmului de căutare SEO - seoadwords.ro

actualizare a algoritmului de căutare SEO – seoadwords.ro

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts
No Comments

    Leave a Comment