7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

No Comments

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Google pentru un calcul ranking site-ul de aproximativ 200 de tipuri, una din viteza de site-ul este, de asemenea, unul dintre indicatorii importanți ai vitezei.

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

În acest sens, Google spune:

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Această propoziție este, evident, o greutate foarte mare!

În timp ce viteza de deschidere a unui site Web depinde de mulți factori, este posibil să creșteți viteza site-ului dvs. prin adăugarea de cache-uri suplimentare, optimizarea imaginilor și deschiderea CDN-urilor.

Aici aș dori să vă recomandăm cu insistență să utilizați un instrument pentru a analiza situația site-ului dvs., acest instrument este utilizat pentru a detecta “viteza de încărcare” a paginii dvs. și oferă modificări destul de specifice ale vizualizărilor.

Nume instrument : Yslow

Instalare, Yslow poate fi instalat în Firefox, Google, Opera

Ps: O mulțime de site-uri spun că doriți să utilizați Yslow, a trebuit să instalați mai întâi instrumentul Firebug, de fapt, nu trebuie să utilizați instrumentul de extindere Google, care poate descărca direct Yslow.

Adresa de descărcare a Google este: http://suo.im/eMzt8

Această imagine de mai jos, folosesc Yslow pentru a analiza blogul meu http://www.guxiaobei.com

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Yslow mi-a dat un scor de B pe blogul meu, și apoi mi-a dat unde să optimiz. De exemplu, sugestia lui este de a reduce numărul de cereri HTTP (scorul meu este cel mai mic, la F)

Dacă nu știți cum să utilizați Yslow pentru a vedea datele, vă puteți referi la următorul articol:

http://www.360doc.com/content/12/0424/23/9318309_206301726.shtml

Pentru indicatorii acestui instrument nu înțeleg, noi toți verificați manual în Baidu, într-un cuvânt, acest instrument vă poate da pagina pentru a evalua și optimiza upgrade-ul propus, desigur, puteți verifica, de asemenea, site-ul de concurenți problemă.

Și dacă sunteți un sef, cred că aceste lucruri nu înțeleg sau site-ul dvs. este externalizat, atunci puteți utiliza acest instrument pentru a vedea propriul dvs. site web în cele din urmă este ceea ce scor, nu doriți ca cineva să vă dea un site web , Numai din cap.

Deci, cum să accelerați un site / blog?

În primul rând: reduceți solicitarea HTTP

Într-un site web, imagini, formulare, videoclipuri pot face cereri HTTP. După cum se arată mai jos, folosesc Yslow pentru a testa blogul meu, a spus site-ul meu:

 • Această pagină are 15 script-uri externe Javascript. Încercați să le combinați într-una.
 • Această pagină are 4 foi de stil externe. Încercați să le combinați într-una.

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Deci, cum să-l rezolvați?

Yslow a spus: (Dacă nu se bazează pe instrumente pentru a da sfaturi, operatorii trebuie să știe cum să rezolve problema, programatorul vrea, de asemenea, să știe cum să modifice)

 • Scăderea numărului de componente pe o pagină reduce numărul de cereri HTTP necesare pentru renderarea paginii, ceea ce duce la încărcarea mai rapidă a paginilor.
 • Unele modalități de a reduce numărul de componente includ: combinați fișierele, combinați mai multe scenarii într-un singur script, combinați mai multe fișiere CSS într-o singură foaie de stil și utilizați spații CSS și hărți de imagini.

Deci, îmbinarea scripturilor și a fișierelor CSS, plasarea lor într-un singur loc sau cache-ul imaginilor pot reduce necesitatea pentru cererile HTTP.

Vezi asta, încă nu înțeleg cum să fac?

Încă ne amintim cum am scris înainte de a utiliza configurarea MaxXDN-l ? Există o captură de ecran este:

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Minfy HTML / Css (reducerea fișierelor HTML și Css)

Combinați Css / Js (comprimați Css și Js Scripts)

Gzip și Browser Caching (comprimarea fișierelor și cache-ul browserului)

Vedeți, atâta timp cât deschidem un plug-in pentru a obține toți pașii pe care nu i-ați înțeles, execuția dvs. este să înțelegeți acest articol și apoi să știți principiul și unde să verificați linia.

În al doilea rând: compresie Gzip

După ce Gzip este pornit, ieșirea de date către browser-ul utilizatorului este comprimată, reducând astfel cantitatea de date transmise prin rețea, mărind astfel viteza de navigare!

Deci ce este compresia?

Pe scurt, compresia Gzip, compresia este conținutul site-ului!

Iată trei instrumente care pot verifica dacă site-ul dvs. este supus comprimării? Cât de mult comprimare? Doamnelor și domnilor, dacă nu trebuie să vă deschideți pentru a fi comprimat:

https://checkgzipcompression.com 
https://www.giftofspeed.com/gzip-test/ 
http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

În al treilea rând: deschideți memoria cache

Acest lucru am menționat în primul pas, este evident necesar să deschideți memoria cache, următorul plugin W3 Total Cache și să deschideți modul CDN, indiferent dacă fac acest site sau dacă îl folosesc în blog, este necesar instalat.

Cum să accelerați viteza de acces a blogului dvs.? W3 Introducere în configurația totală a cache-ului

Cum puteți face site-ul dvs. mai rapid? Max tutorial tutorial

În același timp, folosind aceste două metode de mai sus, blogul meu se deschide mult mai repede!

În al patrulea rând: optimizați imaginea

Eu, de obicei, pe site, dacă doriți să încărcați imagini, trebuie să fiți optimizat în prealabil, este important, pe de o parte, să optimizați dimensiunea imaginii și apoi încărcați pe site.

Următoarele două instrumente sunt utilizate în mod obișnuit, care înainte de prima compresie fără pierderi a imaginii:

https://tinypng.com/ 
http://www.tuhaokuai.com/

Dacă este pe blog, am instalat Shortpixel și Wp Smushit

Descărcați plugin: https://wordpress.org/plugins/shortpixel-image-optimiser/ 
plug- in -Descarca: https://wordpress.org/plugins/wp-smushit/

Puteți alege una dintre cele două!

În al cincilea rând: Nu instalați prea multe plug-in-uri

După cum puteți vedea, în backend-ul blogului meu sunt activate 19 plug-in-uri și încă încerc să le șterg pe alții.

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Prea multe plug-in-uri pot provoca site-ul dvs. să se deschidă mai lent, am folosit pentru a instala o mulțime de plug-in-uri, unele dintre caracteristicile foarte cool, dar găsite în inutil. Trebuie să clarificăm faptul că ceea ce facem pentru site-uri web și blogging-ul este să oferim utilizatorilor informații eficiente pentru a reduce rata de respingere a utilizatorului și, astfel, pentru a crește rata de conversie a site-urilor web … Aceasta este esența!

Deci, pentru a înțelege acest lucru, o mulțime de lucruri gaudy puteți scăpa de.

Există mai multe plug-in-uri principale pentru blogul meu:

 • Plug-in pentru a îmbunătăți viteza site-ului deschis
 • Plugin-uri care fac backup pentru site-ul dvs.
 • Optimizări de site-ul plug-in-uri
 • Îmbunătățiți site-ul pentru plug-in-uri de protecție
 • Experiență de navigare prietenoasă pentru a crește plug-in-ul

A șasea: pentru a evita publicitatea, video prea mult

Există câteva site-uri care sunt umplute cu prea multe anunțuri, dar și ferestre pop-up și flash și video. Într-adevăr site-ul arată bine, dar încă nu este practic. Ar trebui să ia un grad, nu prea exagerat site-ul, a lua cu spalare taie suflare.

În viziunea Google, un site web bine ponderat nu este ușor să faceți legături externe către alte persoane, publicitate excesivă, videoclip lung, care va afecta site-ul dvs., nu numai viteza de încărcare a site-ului, ci și clasarea site-ului.

Al șaptelea: server Web

Site-ul serverului este bun sau rău, site-ul este foarte influent.

Unii dintre cititorii noștri își construiesc propriul site web sau un blog, pentru a economisi bani, serverul util gratuit, legat … .. De fapt, aș vrea să spun este că dacă doriți să faceți un site pe termen lung, aveți nevoie de Un pic de investiții de capital.

7 tipuri de sfaturi eficiente pentru a grăbi site-ul dvs.!

Ca blogul meu, un server de luni, CDN, securitate, backup profesional, optimizarea imaginii, aceste cheltuieli fixe de o lună au de asemenea aproximativ 1800.

Pentru mulți bloggeri recomand Bluehost (https://www.bluehost.com/) ca server, care este, de asemenea, recomandat oficial de WordPress, fiabilitatea este foarte puternică.

Optimizarea site-ului, inclusiv stilul CSS din partea de sus a paginii, mutarea script-ului în partea de jos, inclusiv selectarea unei teme WordPress bune, va avea un impact asupra vitezei site-ului.

De asemenea, cred că tema WordPress bun, poate ne putem referi la:
http://my.studiopress.com/themes/genesis/

Știți de ce îmi place WordPress?

Pentru că ah, el este aproape prost, am nevoie de ce plug-in-uri pentru a instala ceea ce plug-in-uri, nu trebuie să minte. Unele proceduri cu adevărat indecisive, nu trebuie să-l explorezi, să cheltuiți niște bani pentru a cumpăra plug-in-uri, alții să vă ajute să rezolvați binele!

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

  About us and this blog

  We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

  Request a free quote

  We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

  Subscribe to our newsletter!

  There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

  More from our blog

  See all posts
  No Comments

   Leave a Comment